Voteaza carabina, altfel te impusc

Nu stiu daca mobilizarea tinerilor pe retelele de socializare il vor salva pe Dorin Chirtoaca la ultimul tur al alegerilor pentru primaria Chisinaului, insa cred ca Dodon a cresit semnul electoral, trebuia sa fie carabina nu secera si ciocanul, care evident sunt ale lui Voronin. Dar stiti probabil care este dfinitia data de Albert Einstein prostiei si geniului: evident geniul are limte, dupa cum se vede – avea dreptate! Evident l-am amintit pe marele savant tocmai pentru a avea si noi ceva inteligent in acest articol.

Voteaza carabina, altfel te impusc

Dodon are planuri mari pentru Moldova, intai ne va integra in marea Uniune Vamala sau mai corect va muta vama URSS – sau granita sa – pe Prut, apoi ne va deporta putin ca sa mai invatam cate ceva prin Siberia, evident doar pe recalcitranti – va introduce rubla ca moneda de schimb, ca sa nu mai avem probleme cand mergem la Moscova, sau cand vine ceva marfa ruseasca pe piata, vom merge iar cu Lada si cam asta va fi viata de “moldovan”.

Limba de stat va deveni evident rusa, ca sa nu mai ne certam cum ii spune limbii oficiale, el isi va pastra totusi pasaportul romanesc – sau sotia sa, sau ginerele, ca am uitat cine-l are, pentru micul trafic de frontiera. Asa e si normal, pana la urma nu strica un pasaport in plus in familie.

”Renunț la un pașaport fascist. L-am avut ca să mă plimb prin Uniunea Europeană, dar acum am mai multe drumuri de făcut în Rusia decât în România, așa că nu am nevoie de acest pașaport naționalisto-fascist.

Nu stiu dac asi-a dat foc la pasaportul romanesc, dar stau si ma intreb – un om asa integru ca dodon, de ce avea nevoie de el? Sa care bidoane peste granita? Nu prea are cum explica treaba sta, caci ar fi numit chestie din aia cu doua fete, le zice moldovenilor sa nu-si ia cetatenie romana, dar el hopa primul la cascaval. Bravo domnule, meriti porecla – sau mai bine zis porecla s-a schimbat din nume in renume!

dodon_si_carabina

Voteaza carabina, altfel te impusc

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *