Vladimir Voronin si teoria reducerii la absurd

Ieri ma uitam din cauza oboselii la Publika TV si minune mare, Vladimir Voronin era prezent. Iata cateva teorii absurde prinse printre gene adormite si prezentate de liderul PCRM in fata natiunii. In primul rand a fost intrebat daca accepta si cetateni romani – evident este vorba de cei ce se simt asa sau au redobandit cetania = in sanul partidului sau. Cu o grimasa de neimaginat a raspuns mai intai ca NU, apoi ca de fat astia care se simt romani sunt deja luati de alianta de la guvernare. Asta ca sa nu spuna ca are o ura fata de romani, in direct!

Dar sa lasam romanii si sa trecem la ale noastre, desi cum dai tot de tara vecina e vorba, caci atunci cand s-a amintit ca bolnavii din Republica Moldova ar putea fi transportati d eurgenta cu elicoptere SMURD, acest aa sarit in sus ca ars. Mi-am adus aminte de cei ce se opun pana la moarte impotriva transplantului de sange. Ma gandesc ca daca se ofereau rusii sa ajute, atunci evident fratele mai mare isi arata dragostea, asa nu e loc decat de ura. Sa refuzi ajutor medical, asta e culmea idioteniei, si o spun cu toata convingerea. Daca discutam politica, aici poate avea dreptate oricine, depinde cum privesti. Dar sa refuzi ajutor medical pe motiv ca Moldova are tot ce-i trebuie, inseamna ca nu ai inteles nimic din scandalul bormasinilor industriale din spitalele moldovensti!

Voteza PCRM, poate pana la urma inveti pe propria piele ce te asteapta! Eu unul am inteles pe deplin pana unde poate merge absurdul la noi in tara! Sa nu accepti ajutorul romanilor, nici macar in sanatate, cand mii de moldoveni nu se pot opera aici, e o nebunie. Dar mai ales cand sunt cazuri urgente! Ma si intreb cum merg salvarile pe drumurile din Moldova si de ce sa refuzi un elicopter, mai ales daca e GRATIS!

Vladimir Voronin

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *