Vladimir Voronin si PCRM au “cazut” la 3 %

Moldovenii luati de valul procentelor ametitoare obtinute de Renato Usatii si de realegerea lui Dorin Chirtoaca au uitat sa vada ca Vladimir Voronin si al sau PCRM au cazut l anici mi mult nici mai putin decat 3% in preferintele electoratului. Ce ne spune asta? Ca decat sa insisti pe Rusia la nesfarsit, mai bine faci un partid nou. Uite ca Dodon si restul de pro-estici au reusit sa-i sufle electoratul lui Vladimir Voronin atat in Chisinau cat si in Republica.

Vladimir Voronin si PCRM au “cazut” la 3 %

PCRM este deja un partid fantoma, la fel cum seful sau este din punct de vedere politic. Lupta pe esicherul estic este intre Usatii si Dodon, ambii dorind sa duca Moldova in Rusia, sau mai corect spus sub influenta lui Vladimir Putin. Vor reusi ei sau NU, asta este o alta intrebare la care doar viitorul ne va da un raspuns clar, desi ce mai este clar in Moldova?

De ce nu invatam de la vecinii nostri din Ucraina, sau ca sa nu mai dam exemple unde sunt si parti negative, de la tarile baltice? La vama m-am intalnit cu un “moldovan” de-al nostru, ce pleca evident in Europa, si cum stateam noi la coada, zic uite ce bine e in UE, fara vame! S-a facut ca racul, nici sa nu aud de UE sau de Europa! Pai zic de ce maica, nu-ti place in Germania? Ce UE insemana numai Germania, zice el. Dar zic eu, o fi rau in Austria, sau in Luxemburg, Belgia si Olanda? Sa imi zici ca o duc rau astia din Suedia si Norvegia? Poate e mai rau ca in Moldova [ sau Rusia ] in Franta sau UK? O fi in Irlanda, sau poate in Italia? A plecat bolborosind ceva, desi cred ca voia sa-mi zica regiuni din Rusia- in afara de Moscova – unde e mai bine ca in Moldova!

Vladimir Voronin si PCRM

Vladimir Voronin si PCRM au “cazut” la 3 %

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *