Vladimir Voronin este iar impotriva moldovenilor

Fara a da o conotatie politica acestui articol, stau sa ma intreb ce justificare – in afara de cea data de insusi Vladmir Voronin – poti avea sa nu cinstesti memoria unor moldoveni ucisi de regimul sovietic? Una singura – faptul ca esti de acord si aprobi ceea ce s-a intamplat, iar ca fost ofiter al armatei sovietice, chiar inteleg cum gandeste si de ce. Dar chiar daca ar fi fost un gest de impocrizie si tot ar fi trebuit sa se ridice in picoare si sa cinsteasca memoria moldovenilor deportati in Siberia.

Vladimir Voronin este iar impotriva moldovenilor

Desi cifra este mult mai mare, sa admite ca doar putin peste 35.000 de moldoveni au fost deportati in Siberia, iar tu ca deputat sa nu le cinstesti memoria, ce fel de om poti fi? Ma refer la om si nu la politician, ca despre asta nici nu poat efi vorba. Aprobarea deportarilor ne arata ca si azi Vladmir Voronin si-ar vinde poporul, caci pentru el nu conteaza masele, conteaza doar castigul politic. Cred ca pana si Dodon s-ar fi ridicat in picioare la o comemorare, fie ea si a soldatului roman, caci cine poate fi impasibil la zeci de mi de morti? Intrebare retorica evident, raspunsul este clar, Voronin – el a rezolvat impreuna cu Zina sa se traga la 7 aprilie, el ne-ar impusca pe toti daca ar fi dupa el, norcul nostru ca au trecut acele vremuri, cand viata noastra era in mana lui Voronin.

Asadar, priviti catre Voronin omul – cel care nici pentru morti nu are respect, apoi mai vedeti cum si cu cine votati! Nici macar nu am cuvinte sa pot continua discutia despre gestul sau de azi.

Vladimir Voronin impotriva moldovenilor

Vladimir Voronin este iar impotriva moldovenilor

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *