Vlad Filat ar putea fi premier a II – a oara

Cel putin teoretic peste 200 de moldoveni se gandesc sa-l propuna pe Vlad Filat a doua oara in fotoliul de premier. Asta o dovedesc cei peste doua sute de adepti de pe pagina de facebook, insa ce spune Vlad Filat? |Stie el oare ce i se pregateste, sau tocmai el e in capul de lista pentru noul guvern pro-european? Am insa o singura problema cu realegerea sa in functie: nu se tine de cuvant – videoclipul cu Vlad Filat jurand ca nu face alianta cu comnunistii vorbeste de la sine.

Vlad Filat ar putea fi premier a doua oara – ce sanse are ?

Nu zic ca nu ne trebuie guvern, nici ca el nu ar putea fi condus ca si prima data de Vlad Filat, doar ca nu mai tin minte de ce nu a ramas premier atunci – la primul mandat, parca ceva mi-a ramas in minte, cum de s-a uitat? Daca-i bal sa fie, da sa stim si noi, parca asa zicea Caragiale. Am inteles ca se va face o mega coalitie de forte democratice, dar chiar Vlad Filat sa fie cel mai bun dintre toti? Sau trebuie ca in tenis, doua din trei? Daca pierde si a doua oara, gata, daca iese egal incercam guvernul Filat III?

Cineva se si grabea sa anticipeze ca “daca ar iesi” Vlad Filat premier, ar urma Plahotniuc presedinte. Nu m-ar mira, oricum Uniunea Europeana va rabda fix pana se rupe elasticul, apoi va reveni la vechea lozinca: sunteti pe drumul cel bun, dar s-a terminat galeata cu galbeni! Sau o sa zicem ca de obicei: decat Lupu mai bine Filat? Ca la noi cam asa merge, decat sa propunem un candidat bun, propunem doi mai rai, si-l alegem pe cel mai putin rau.

Vlad Filat premier 2

Vlad Filat ar putea fi premier a doua oara – ce sanse are ?

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *