Vesti noi din Ucraina

Chiar daca unii sperau sa se elucideze cazul avionului din Malaezia doborat in Ucraina, noi am fost primi icare am avertizat ca nu se va afla mai nimic, avand in vedere ca Rusia si separatistii controleaza zona. Asa a fost, concluzia expertilor – doborat de o racheta! Dar cine a tras? Americanii au imagini din satelit care dovedesc ca sunt rebelii, iar noi am zis: Ucraina are cum sa comunice cu avioanele care o survoleaza, rebelii separatisti nu. Ghici cine a crezut ca e avion inamic?

De ce sunt sigur ca rusii sunt implicati? Pentru ca l-am vazut pe pilotul rus ce a doborat un avion de pasageri din Coreea de Sud, in anul 1983. Povestea a fost negata de guvernul de la Moscova pna cand s-a dovedit fara tagada ca este asa, apoi pilotul criminal Ghenadi Osipovici a tras in avionul de pasageri in ultima secunda, pentru a fi sigur ca nu va parasi spatiul controlat de sovietici. Mai trebuie spus ceva in plus?

Pacat ca nu va asculta nimeni de politicieni igermani care cer ca Rusia sa nu mai poata organiza Campionatul Mondial din 2018, insa si mai bine ar fi daca ar scoate tara lui Putin din FIFA! Ar fi o lovitura pe care Kremlinul nu o va putea digera niciodata! Revenind la tragedia aviatica, sustin in continuare ca nu se va afla nimic concret, iar sanctiunile pentru Rusia vor fi in continuare apa de ploaie.

Vesti din Ucraina

 

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *