Valeriu Cornea si Svetlana Snegur au raspuns la acuzatii

Un nou scandal face ocolul jurnalelor de stiri, Valeriu Cornea si Svetlana Snegur au fost acuzati de o fata de mai multe fapte reprobabile, de dovedit inca nu s-a dovedit nimic, insa din felul cum cei doi s-au scuzat, mi e mi se pare ca totul e cusut cu ata alba. Svetlana Snegur ne explica cum mergea cu tigari in Romania sau cum vindea trandafiri in fata la Mall, iar acum cand s-au mai ajuns si ei cu banii, uite pe site-urile de socializare au inceput sa-i atace falsii indragostiti. Ce cauta fata in camera cu Valeriu Cornea si cu Svetlana Snegur nu inteleg, dar asta e problema procurorilor.

Cum se ajunge si in Moldova la astfel de situatii nu e greu de inteles, lumea a aflat ca se pot face bani, iar altii incearca sa vada daca sunt sau nu de neatins, pentru ca au bani. Doar procuratura poate face lumina in astfel de cazuri, ceea ce ma doare insa pe mine este faptul ca se tot inmultesc si nu aflam niciodata adevarul, mai mereu subiectele se sting ca focul de paie, inainte sa se faca lumina.

Valeriu Cornea si Svetlana Snegur au raspuns la acuzatii, insa pe mine nu ma convins nici acuzatoarea dar nici acuzatii. Daca nu sunt probe, atunci nu puteau fi invinuiti, iar daca sunt probe de ce nu e deja pe rol procesul? Ramane sa vedem ce crede fiecare, dar nu este normal nici sa acuzi fara dovezi, dar nici sa fie dovezi si sa nu raspunzi pentru ceea ce ai facut.

Valeriu Cornea

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *