Unde sunt amplasate camere video in Chisinau

Ai masina si inca nu ai primit o amenda in plic dupa ce ai depasit viteza prin Chisinau? Sau ai ales sa mergi catre Europa pe Poltava si nu stii unde sunt amplasate camerele video? Solidaritatea dintre soferi ar trebui sa functioneze, iata de ce ti-am creat un loc aici pe site si unul pe FaceBook unde sa ne spui daca ai fost amendat prin posta dupa ce ai fost filmat de o camera video, unde este ea amplasata si dupa cate zile a venit plicul cu amenda. Scopul acestei initiative? Mai putine amenzi si un trafic mai sigur, fara incalcari ale regulilor de circulatie!

Amenda Radar in Moldova

De curand amenzile pentru depasirea vitezei in Republica Moldova au crescut, ajungand la 1000 de lei pentru 50 de puncte, ceea ce nu este tocmai putin, iata de ce in semn de solidaritate cu soferii propunem sa ne spui unde sunt amplasate radarele permanente, pentru ca sa conducem mai prudent si astfel sa evitam incasarea amenzilor usturatoare.

Camera video de pe Poltava este functionala insa inca nu am aflat unde anume este pozitionata, ma refer la traseul dintre Leuseni si Chisinau, ales de multi dintre soferii care vor sa ajunga mai repede la granita cu Uniunea Europeana, insa se pare ca sunt cateva zone cu restrictie de viteza, chiar daca multi nu au stiut acest lucru pana in prezent, Stii unde este amplasata camera video si radarul? Anunta si cititorii 4MD si ajuta la un trafic mai sigur, atat pentru soferi cat si pentru alti participanti la trafic. Cea mai mica amneda pentru depasirea vitezei este cand primesti 20 de unitati conventionale [ intre 10 si 20 km/h depasire ] si este in valoare de 400 de lei, iar maxim este 1000 de lei pentru 50 unitati conventionale [ peste 40 km/h ], deci destul de usturator la buzunar!

Radar video MD

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *