Unde mergem in concediu in 2015

Moldovenii aveau cateva destinatii preferate pentru concedii, in Ucraina sau mai bine zis in Crimeea si in Romania, de obicei la Sovata. Nici Brasovul nu era ocolit in perioada sarbatorilor de iarna pe stil vechi, dar acum cand putem pleca doar cu pasaportul biometric in Romania, cred ca vom revalua situatia, mai ales ca dupa ce Rusia a anexat Crimeea, iar un Ucraina se dau lupte, Romania va ramane o varianta mult mai placuta si de ce nu, mai ieftina.

Unde merg moldovenii in concediu in 2015

Am sa va fac cateva propuneri pentru concediul din 2015, in Romania – tara vecina unde cu siguranta nu veti intalni problema necunoasterii limbii, nici macar in Harghita si Covasna. Lacul Rosu este un loc perfect, daca alegeti o vacanta in liniste, iar daca nu, puteti merge in Cosntanta sau in oricare din statiunile de pe litoral, primarul Radu Mazare s-a straduit sa va puna la dispozitie conditii asemanatoare cu cele de pe cele mai celebre plaje din Europa.

Valea Prahovei – una dintre cele mai frumoase din Estul Europei, merita sa mergeti la Busteni, Sinaia sau Predeal. La preturti mai mici gasiti cazare in Azuga sau Comarnic.

Vatra Dornei – mult mai aproape si cu specific moldovenesc, Vatra Dornei este statiunea pe care daca o vizitezi macar o singura data vei dori mreu sa te intorci. Acum statiunea a devenit interesanta atat vara cat si iarna, aici gasiti partii de schi iarma si va puteti plimba prin padurile din imprejurimi vara. Daca ajungeti in perioada incare se coc afinele, cateva borcane de dulceata o sa va aduca mereu aminte de acest plai minunat.

Concediu la munte

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *