Transport din Moldova in Germania

De cand cetatenii moldoveni pot circula liber in Uniunea Europeana pe baza pasaportului biometric, tot mai multi cititori isi doresc o pagina unde sa gaseasca informatii despre transportul de persoane si colete din Moldova in Germania. Site-ul nostru impreuna cu portalul moldovenilor din Germania a decis sa faca o lista cu cele mai convenabile curse din Moldova in Germania si Austria. Speram noi sa venim in sprijinul tuturor acelora ce nu pot merge din diverse motive cu avionul in Germania si sunt nevoiti sa gaseasca un mijloc de transport convenabil.

Daca ati calatorit cu una sau mai multe firme de transport pe ruta Moldova – Germania va rugam sa ne spuneti impresiile voastre despre modul in care a decurs calatoria, daca sunteti multumiti de prestatia firmei de transport, sau ce credeti voi ca va fi in folosul celor ce ne citesc si calatoresc din Moldova in Uniunea Europeana, in speta Germania si Austria.

Cum in curand vom participa si noi la Oktoberfest vom incerca sa gasim cateva firme de transport care sa ne duca din Moldova in Munchen, apoi la intoarcere va vom spune propriile impresii de calatorie, pretul biletelor si cat de placuta a fost calatoria. Inainte de a va decide sa plecati in Germania cu transportul terestru, ca sfatuim sa vedeti si ofertele de bilete de avion, este posibil sa le gasiti la acelasi pret sau cu o diferenta mica, dar ajunteti in cateva ore in Germania nu cateva zile!

In atentia firmelor ce efectueaza transport intre Molodva si Germania sau Austria: Prezenta pe site va asigura un plus de calatori, deci lasati un mesaj in cazul in care 100 de lei /luna nu est eprea scump pentru dumneavoastra!

Moldoveni in Germania

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *