Transport Chisinau Iasi

Asa cum va spuneam acum ceva vreme, puteti calatori de la Chisinau la Iasi rapid si ieftin, daca accesati pagina de FaceBook a firmelor ce efectueaza trasport in regim de urgenta intre Chisinau si Iasi. Orice grup de persoane de minim 4 si maxim 6 poate calatori comod si rapid pana la Iasi si inapoi cu masinile puse la dispozitie de RomTransMD. Costul unui bilet variaza intre 125 si 150 de lei in functie de cate persoane sunteti sau daca vreti sa va intoarceti cu aceiasi masina la Chisinau. Astfel daca sunteti un grup de minim trei persoane, veti plati cate 125 de lei pentru un bilet de la Chisinau la Iasi, iar in cazul cand platiti dus si intors pretul biletului este de 250 de lei.

Rezervarile se fac cu minim 3 zile inainte, deci cel mai bine este sa postati comanda direct pe FaceBook, pentru a avea sanse sa gasiti locuri disponibile in ziua si la ora pe care o doriti. O masina va veni si va va ridica din fata casei dumneavoastra, va va duce la destinatie si apoi va aduce inapoi pana in fata casei. Se poate mai ieftin si mai convenabil decat asa? Alege tu daca vrei sa mergi cu rutiera sau cu autobuzul la Iasi. Sau daca pereferi sa mergi cu o masina cu 7 locuri, lasa-ti comanda pe FaceBook! Vei fi contactat de un sofer pentru a stabili detaliile curesei.

Important! In curand vom lansa un nou serviciu – Calatoresc EU! Soferii posteaza pe unde merg, tu alegi cu cinemergi! Castiga toata lumea!

Radar video MD

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *