Sud-estul Ucrainei va ajunge pe mana Rusiei

Parca ai zice ca actiunile lui Vladimir Putin sunt urmare a ceea ce scriem noi, acum putin timp am scris despre Novorossiya si ce credem noi ca urmareste Rusia in ceea ce priveste Ucraina. Iata ca ieri Vladimir Putin de parca ar fi citit Info Moldova, a spus ca viziunea sa pentru Ucraina este crearea unui nou stat in sud-estul Ucrainei! Acum e clar planul sau trebuie sa mai astepta, o saptamana pana cand UE si SUA vor vedea daca e cazul sa-i puna noi sanctiuni lui Vladimir Putin? Eu unul m-am lamurit, iar acum sunt chiar convins ca Rusia are ion plan ocuparea oricarui stat neafiliat militar. Moldova trezeste-te pana nu e prea traziu.

Sud-estul Ucrainei va ajunge in mana Rusiei

Nu incape idoiala ca Rusia nu va ceda nimic din mana sa, iar acum cand Crimeea este deja parte a Rusiei, razboiul nu pare a fi terminat in Ucraina, soldatii rusi gresesc mereu traseul si ajung in tara vecina, soldatii veterani isi iau tancul din parcare si pleaca la razboi, nimic nu-l mai poate opri pe Putin. Nici macar sanctiunile venite prea tarziu, care daca sunt mentinute macar 10 ani vor remedia probabil o parte din situatia nou creata in estul Europei. Daca Moldova renunta la neutralitate rapid, are o sansa de a scapa de includerea in Novorossiya, altfel va avea cu siguranta soarta Ucrainei!

Sa vedem ce ne a aduce luna septembrie, frigul vine cu repeziciune peste Europa iar Rusia se bucura caci va avea robinetul drept garantie ca isi va face de cap pana la primavara!

Republica populara Lugank

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *