Strada Alecu Russo din Chisinau

Strada Alecu Russo din Chisinau a fost repararata si inca bine, daca ma intrebati pe mine. Un sens giratoriu a fost pus in locul semafoarelor la care stateai mereu la coada, iar dupa cateva treceri pe acolo pot spune ca prima impresie este ca acum e mai bine. Ca a durat doi ani si jumatate e alta poveste, cat va tine deasemenea alta poveste. Acum poti merge linistit de la Bulevarul Mircea cel Batran si pana la Circ fara probleme, carosabilul este excelent, daca asa ar fi si soferii, ar fi minunat.

Ce nu-mi place la Strada Alecu Russo din Chisinau

In primul rand ca trebuie sa urc la deal pana la intersectia cu strada Mihail Sadoveanu cu 50 de kilometri la ora, altfel risc o amneda de la radarele instalate in varful dealului, acum fara nicio suparare, dar imi omor motorul mergand cu frana apasata, chiar si la dea – nu mai vorbesc la vale. Iar grabitii te claxoneaza intruna!

Ce-mi place Strada Alecu Russo din Chisinau? Ca pot sa intorc pe strada Mihail Sadoveanu si ca sensul giratoriu chiar e perfect, acum s-a terminat cu ambuteiajele, iar ideea aia cu interzis la stanga era o mare prostie!

In ciuda carcotasilor! Multi spun ca motivul reparatiei este faptul ca drumul duce la Colonita, dar eu ii intreb: trebuia lasat plin de gropi? De ce nu se repara drumurile in Chisinau in ritmul care ar trebui? Din 10 motive: lipsa de bani, lipsa de entuziasm, nepasare, neglijenta,deoarece merge si asa, etc. Ce nu inteleg eu? De ce ne usuca de bani pe astia cu masinile, amenda depasire de viteza, benzina scumpa, nu mai zic de “Cartea Verde”, cred ca mai scumpa nu e nici in desert! Peste 400 de euro pe an este enorm, dar ne-am obisnuit sa ne “suga sangele”, asta este!

Strada Alecu Russo Chisinau

Strada Alecu Russo Chisinau

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *