Sergiu Voloc catre popor: Je suis Voloc

Ca sa nu existe niciun dubiu de la inceput – nu comentam justetea sentintei primita de Sergiu Voloc, asta e treaba justitiei, iar daca in Republica Moldova nu i se face dreptate, mai exista CEDO. Deci pana la finalul meciului dintre Statul Moldova si el, ne abtinem de la orice comentariu privind justetea sentintei. Alta este problema, mi se pare mie. Faptul ca Sergiu Voloc nu intelege ca a face “scandal” intr-o institutie de stat se pedepseste. La fel cum cei de la Charlie Hebdo nu au inteles ca a rade de altii nu e o virtute.

Sergiu Voloc catre popor: Je suis Voloc

Asa cum prima data am zis din prima zi – Je ne suis pas Charlie – azi zic: eu nu sunt Voloc! Adica nu dau cu picioarele, nu vorbesc obscen si nu fac scandal in institutiile de forta. Cand politistul ma pune sa suflu in fiola o fac, ca sa-i dovedesc c anu am consumat nimic interzis prin legile tarii. Dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu tot ce face politia, justitia si mai stiu eu cine. Ce fac ca sa schimb ceva? Scriu, protestez si incerc sa gasesc caile legale de a se face dreptate.

Revenind la subiect, mi se par hilar sa apari intr-o poza cu tine, iar pe placuta sa scrie je susi Voloc, culmea ca stim asta – nu ne trebuiau precizari. Faptul ca faci o legatura cu cei de la Charlie Hebdo imi arata ca nu ai inteles deloc ce s-a intamplat atunci, cum probabil nu intelegi nici acum ce ti se intampla de fapt. Pacat, pareai un baiat simpatic la televizor, cu toata “moldoveneasca” vorbita si cu anumite iesiri in decor. Succes!

Sergiu Voloc

Sergiu Voloc se prezintă in limba franceza: Je suis Voloc

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *