Sergiu Mocanu declara razboi postului Jurnal TV

Am toto scris aici sal pe All Moldova despre faptul ca postul te televiziune Jurnal TV este inrolat politic, doar ca pe vremea aceea pe cine vedeam zi de zi pe postul respectiv? Pe Sergiu Mocanu, care acum ne face dezvaluiri legate de colaborarea dintre Jurnal TV si Miscarea DA – care va deveni in curand partid Politic. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca la fel a fost si cu Miscarea Antimafie, iar noi am scris atunci despre asta.  Care est ediferenta intre faptul ca Jurnal TV sprijina formatiunea lui Sergiu Mocanu sau pe cea a lui  Andrei Nastase?

Sergiu Mocanu declara razboi postului Jurnal TV

Un post TV nu trebuie sa sprijine un partid politic, daca se vrea un canal de stiri, deci indiferent ca pana acum un an Jurnal TV era antena de la care emitea Sergiu Mocanu iar acum ne bombardeaza cu realizarile Platformei DA, este evident ca postul la care lucreaza Durbala si Cheianu este unul politic. Iar faptul ca singurii dusmani ai postului sunt PL si Mihai Ghimpu, este evident. Daca liberalii sunt bui sau rai este de discutat, nu-i poti ataca de la un post TV, independent. Asta este deja politica, iar faptul ca am renuntat sa ma mai uit la ei de peste doi ani de zile, nu este intamplator.

Dac ama intrebati pe mine, ori miscarea antimafie a lui Mocanu, ori Platforma DA este cam acelasi lucru. Ambii vor la putere, chiar daca nu prea le iese. Daca se baga bani, inseamna ca e ceva anormal la mijloc, iar miscarile populare nu sunt finantate de partide politice. Concluzia? Jurnal TV s-a vandut de mult, dar nu pentru o idee, ci pentru cine plateste mai mult. Azi Mocanu, maine Andrei Nastase iar poimanine de ce NU – Dodon, Usatii sau Shor?

Sergiu Mocanu si Jurnal TV

Sergiu Mocanu declara razboi postului Jurnal TV

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *