Salile de gimnastica o duc super in Chisinau

Din ce observ eu, salile de gimnastica o duc super in Chisinau, nu primesc la antrenamente cu ora, cu luna ci doar pe baza de abonament pe 6 sau 12 luni. Am scris eu gresit, e vorba de salile de fitness, desi acolo tot un fel de gimnastica faci. Am fost azi la una si le zic: vreau un abonament de weekend, pe o luna. A, pe an va costa atat! Pai eu vreau de proba, sa vad daca imi place, etc. Nu se poate, veniti gratis o ora si vedeti, apoi platiti fie pe 6 luni fie pe un an. Pe bune? Adica nu aveti nevoie de bani? Aveti teoretic, ca faceti abonamente, dar nu va incurcati cu luna, ci cu anul.

Salile de gimnastica (fitness) o duc super in Chisinau

Chiar voiam sa ma ocup putin de forma mea fizica, iar daca tot am facut abonament pe o luna la un HUB [ adica un spatiu de coworking ] cam galagios si in cladire e o sala de fitness, am zis ca e cazul sa incerc. Sau sa fiu sincer, era mai degraba un gest prin care sa obtin un loc de parcare, dar n-a fost sa fie. Am tras concluzia ca la noi in Moldova nu prea se stie cum se fac afacerile, banii. Sau poate nu stiu eu sa-mi vad de lungul nasului.

Saracul nu prea are un loc in societatea moderna, totul este gandit pentru cei cu bani. Ca sa faca si mai multi bani. Sincer sa fiu am cam obosit de tara asta, de aia scriu din ce in ce mai rar aici. Ma concentrez pe chestii care aduc bani, ca munca voluntara nu prea are cautare la noi.

fitness Chișinău

Salile de gimnastica (fitness) o duc super in Chisinau

Facebook Comments Box

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *