Rusia a intrat cu noi trupe in Ucraina

Coincidenta sau nu, astazi Rusia a atacat atat Republica Moldova cat si Ucraina, pe fiecare insa in mod diferit. Dmitri Rogozin a sosit la Chisinau, a stat mai putin de o ora si a fugit in pas grabit la Tiraspol, pentru a sarbatori cei 70 de ani de cand Rusia a “eliberat” Moldova. Tot azi camioane ce se dorea a fi sub egida Crucii Rosii, insa evident neinsotite de nimeni, au patruns prin zone controlate de separatisti si au adus “ajutoare umanitare” ce vor permite rebelilor pro-rusi sa mai reziste o buna perioada de timp atacurilor oficialilor de la Kiev.  Sa fie o pura coincidenta sau o sfidare pe fata a occidentului si evident a Ucarinei?

Cum actioneaza Rusioa in ceea ce priveste “ajutoarele” trimise in Ucraina reiese clar din decalartiile oficialilor de la Kiev. Restul va puteti imagina si singuri, caci banuiesc ca nu este asa de greu sa intelegi de ce Rusia si Vladimir Putin nu respecta traseele deja stabilite de comun acord cu organismele internatonale.

Serviciul Frontierei de Stat al Ucrainei a declarat că activitatea angajaților vamali și grănicerilor ucraineni privind procedurile de vămuire a convoiului umanitar rus în punctul de control rus Donețk a fost blocată.

Iata deci ca asistam la o noua escaladare a conflictului, vor urma evident noi sanctiuni internationale, iar noi credem ca pana la iarna va incepe un razboi pe fata intre Rusia si tarile civilizate. Cand temperaturile vor cobora sun zero grade, aproape sigur ca Vladimir Putin va taia gazul ucrainienilor, in consecinta si europenilor, iar acesta va fi momentul in car ese va trece la actiuni adevarate, pe ambele fronturi.

Trupe rusesti in Ucraina

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *