Returnare TVA produse electronice

Maine vreau sa merg in vizita la niste prieteni in Iasi si voi merge la Altex sa imi iau un laptop nou, un ACER Aspire E1-510 si un DVD cu Windows 8.1, ca sa fiu in rand cu lumea civilizata. Am avut de ales intre mai multe modele, insa acesta mi s-a parut ok, raportul calitate pret fiind excelent, dar iata ca pama la urma am ales un HP. Am gresit alegand un Pentium in loc de un quad-core de la AMD? Nici cu TVA-ul nu a fost cine stie ce afacere, pana la urma trebuiea mers la vama, apoi revenit la magazin si platit TVA-ul in Moldova.

Windows-ul 8 merge pana una alta bine, desi am avut ceva emotii din cauza unui program – Advanced System Protector – care ma tot bate la cap sa-l cumpar, asa ca deja o sa-l dezinstalez. O sa traiesc oare fara el? Uite asa s-a mai dus un mit, cel al recupererarii TVA-ului din Romania pentru cetatenii moldoveni.

MA decalr multumit de cei 750 de GB disponibili, de procesor si deci ce Laptop, in general. Vad ca se misca binisor, nu prea am la ce sa-l fortez, dar la o prima impresie totul e ok. Sa ma obisnuiesc cu tastatura cea noua, cam diferita de cea a fostului Samsung.

ACER Aspire E1-510

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *