Republica Moldova ajuta Rusia sa aduca soldati in Transnistria

Iata ca niciodata nu stii de la ce sa te astepti de la guvernantii din Republica Moldova, recent vicepremierul Reintegrarii de la Chisinau, Victor Osipov a anuntat ca Moldova este gata sa semneze un nou acord care sa permita tranzitul soldatilor ce trebuie sa-o schimbe pe militarii rusi din Transnistria. Nicio conditie, ca si cum asta e soarta moldoveanului. Pe strada lumea striga soldatii rusi afara, noi aducem proaspeti de la Moscova.

Republica Moldova ajuta Rusia sa aduca soldati in Transnistria

Din cate vad intalnirea dintre vicepremier si Dmitri Rogozin a fost fructuoasa, evident pentru rusi nu pentru moldoveni. In vreme ce Ucraina a refuzat orice acord si intelegere cu Rusia pe tema soldatilor din Transnistria, ba mai mult avertizeaza incontinuu ca se tem de un atac armat din vest-ul Ucrainei, exact de la acesti soldati rusi, moldovenii le dau un pumn in stomac exact acelora de la care spera ajutor. Sigur acum ucrainenii vor ajuta Moldova, nu-i asa domnilor guvernanti?

Pana in momentul de fata nu s-a semnat nimic, este doar promisiunea data de moldoveni, prin domnul Victor Osipov ca soldatii rusi vor ajunge fara probleme in Transnistria. Cand vor pleca? Niciodata – acum imi este clar, stau acolo fiindca unora chiar le convine situatia! Nu ma indoiesc ca in curand soldatii rusi vor ajunge inn Transnistria, parca vad ca si cu ceva armament nou, ca sa ne fie si mai bine! Apoi tot noi o sa ne plangem ca aramata a XIV nu pleaca din Moldova, nu-i asa?

Soldatii rusi in Transnistria

Soldatii rusi in Transnistria

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *