Renato Usatii are site de stiri

Crezi sau nu, Renato Usatii are site de stiri si chiar are putin peste 3.000 de fani pe facebook. In mod cert daca am fi cautat pe odnoklassniki.md ar fi fost mai bine. M-am uitat si eu pe site-ul lor, am ras apoi m-am intristat. Marele Renato Usatii nu are bani sa cumpere niste like-uri? Da lalale tot a dat fetelor si fetitelor de 8 martie, de trandafiri nu cred ca mai avea bani, nu mai zic de orhidee.

Ma chinui sa gasesc cuvinte ca sa iasa macar de un articol, dar nu-mi vin – nu le mai gasesc. Ce poti spune despre ziua in care cineva ma intreaba la o bere – stai de 10 ani in Moldova si nu ai invatat inca limba rusa? NU e banc, e crunta realitate. Ca de obicei viata bate filmul si bancurile, sau pana la urma bancurile sunt o reprezentare a realitatii cotidiene. Hai ca am zis parca din alta poveste, asa ca am sa le urez si eu celor doua doamne Filat “La Multi Ani!” – evident este vorba de Sanda si Angela. Ca idee am inteles ca pe Sanda Filat o cheama Nadejda, sau asa zicea cumnata mea. La o cautare pe odnoklassniki.md am descoperit ca asa este, Nadejda Filat o chema pe Sanda. Interesant, n-am ce zice, fiecare se poate numi cum ii place – mie familia imi zice Buruscel, desi nu am nicio legatura cu frumosul animalut!

Daca am incheiat intr-o nota mai optimista e doar datorita celor de la Ghimpele.Info, prietenii nostri! Sa le uram si lor La Multi ani de 8 Martie, caci acolo lucreaza doar femei si domnisoare! Ati prins gluma? Femei si domnisoare!

Print

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *