Pavel Grigorciuc versus Sergiu Sîrbu

Fara a comenta mult trecutul celor doi, este evident ca Pavel Grigorciuc l-a lovit/agresat pe Sergiu Sirbu. Povestea este simpla, condamnatul penal Grigorciuc l-a facut tradator pe Sirbu, acesta se pare ca a ripostat tot verbal, pana aici tragem concluzia ca cel ce a inceput cearta este Pavel Grigorciuc. Ca sa-si dovedeasca voinicia, acesta l-a lovit pe deputatul PD. Mai trebuie explicatii? Eu zic ca NU. Mai mult, atacatorul nu-si regreta faptele, deci ar trebui sa suporte rigorile legii, asta daca nu va fugi si el din tara ca mai toti penalii din Republica Moldova.

Pavel Grigorciuc versus Sergiu Sirbu

Ce este mai grav in situatia asta este faptul ca Pavel Grigorciuc nu a inteles clementa de care s-a bucurat cand a fost condamnat cu suspendare, iar daca legile ar functina corect in Republica Moldova el ar fi acum dupa gratii in asteptarea sentintei. Evident ca la cea veche ar trebui sa se adauge cea pentru lovire si ultraj – caci asta este peste tot in lume legea, cand ataci un ales sau un functionar al statului se numeste ULTRAJ.

Ca o fi adevarat ca este o legatura intre grupul Petrenco ci ACUM, ca nu o fi adevarat, stim cu totii ca Maia Sandu ii sustine si a participat la proteste in sustinerea lor. La fel cum colegul ei Andrei Nastase se preface ca nu-i prieten cu nasul sau fugit din tara – mai mult, intr-un live ne arata clar pozitia sa fata de legi – fuga din tara, membrii ACUM fac jocuri nu tocmai curate [ cinstite ]. Asa-i omul politic, fara obraz, demintate si mai ales bun simt.

Pavel Grigorciuc versus Sergiu Sirbu

Pavel Grigorciuc versus Sergiu Sîrbu

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *