Partener Kit Goblen

Indiferent ca te gasesti la Chisinau sau la Stuttgart, poti deveni partener Kit Goblen, cel mai activ colaborator al firmei Luca’s Chisinau, care a reusit sa vanda inclusiv in Canada si Rusia kit-urile de goblen produse de renumita firma din Chisinau, Luca’s. Pretul de vanzare al kit-urilor este unic pentru toti partenerii, deci nu prin pret va trebui sa te diferentiezi de alti colegi, ci prin arta de a comunica cu potentialii clienti. Sa luam ca exemplu membri grupului de pe FaceBook, ce sunt fani ai goblenurilor produse de firma Luca’s. Sunt aproape 2.000, insa daca si tu ai adauga in grup macar 10 prietene indragostite de goblenuri, deja erau peste 5.000 de membri, insa asta este cea mai mica problema, incet dar sigur numarul membrilor creste.

Luca'sDaca tot cumperi kit-uri de goblen, de ce sa nu beneficiezi de sprijinul celor ce au initiat reteaua de vanzare in Europa, acolo unde nu exista magazine care vand aceste produse. Aceiasi situatie poate fi si in orasul tau, lipsa unui magazin. Insa tu poti vinde prietenelor tale aceste minunate goblenuri, ai acces la noutati si in plus poti primi si o recompensa in bani sau kit-uri.

La fiecare kit vandut acumulezi 10 puncte, indiferent de pret, iar punctele iti aduc fie bani, fie kit-uri cadou, deci oricum ai de castigat. Mai multe detalii pe site-ul oficial Kit Goblen!

Daca vrei sa devii si tu partenerul in afaceri al celor de la Kit Goblen, lasa un mesaj in formularul de mai jos, cu specificatia partener Luca’s.

G_B496

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *