Ordine noi pentru cetatenie romana

Am zis sa venim si noi in sprijnul celor ce sunt in cautarea ordinelor noi cu liste pentru redobandirea cetateniei romane, pe care le gasiti direct pe site-ul cetatenie.just.ro, fara a mai fi nevoiti sa cautati pe alte site-uri. Vrei sa cauti in ordinele publicate de ANC, le gasesti pe site-ul oficial, nu trebuie sa cauti pe tot felul de alte site-uri create de cei bine intentionati, dar care nu fac altceva decat sa copie ceva deja publicat.

Liste noi ANC – Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

ANCUltima lista cu cei ce trebuiau sa depuna juramantul pe 15 iulie 2014 a fost publicata pe portalul just.ro, o gasiti foarte usor. Iata ca din cele 138 de persoane ce au depus juramantul de credinta fata de Romania, cei mai multi au fost ca de obicei moldovenii. Desi multi au crezut ca daca vor circula liber, moldovenii vor renunta la a mai cere cetatenia romana, s-au inselat, caci listele sunt in continuare la fel de lungi, ca si pana la semnarea Acordului cu Uniunea Europeana.

Am postat aici sin mumarul gratuit la care puteti suna in cazul in care aveti sesizari legate de acte de coruptie ce au legatura cu redobandirea cetateniei romane. Mai multe date si informatii gasiti pe site-ul oficial cetatenie.just.ro, unde va sfatuim sa cautati orice are legatura cu procesul de redobandire a cetateniei romane, nu platiti intermediari, depuneti actele direct la Consulatul Romaniei de la Chisinau sau la centrele din Romania special deschise la Iasi, Galati etc.

Cetatenia Romana

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *