Oleg Brega voteaza carabina

Oleg Brega s-a visat primar, dar cum dupa ce a rata presedentia a revenit la meseria lui de baza, filmarea pe strada. Am fi pus si videoclipul unde ne explica vizul lui de-o viata, pupatul. Daca acum 10 ani ma facea sa rad, azi ma cam face sa plang, cum poate circula liber un astfel de olog (pardon Oleg). Ma intreb ce om sau poate om e prea mult spus e Oleg asta, limbaj de mahala are, inteligenta ioc cum ar spune turcii, in schimb imprtinenta cat cuprinde.

Oleg Brega voteaza carabina

Suparat ca nu l-au votat decat neamurile, Oleg Brega a iesit la filmat, iar cum carabina e periculoasa, la cine sa sara si el la gat? La Dorin Chirtoaca. Cand imi aduc aminte cum se zbatea el sa ajunga parlamentar ma umfla rasul, ma uit la el, ma uit la catelusul din imagine si ma intreb: oare care are mai multa minte? Inclin spre catelus, oricum e mai simpatic!

Acum ca Oleg Brega candideaza doar la titlul de mascarici public, se impinge cand in usa de la primarie, cand in cea de la cofetarie, mai arunca doua trei rusisme si iar cuvinte cu bip bip. Cam asta face Oleg Brega, sustinatorul socialistilor in campania de la primarie. Nu stiu de ce nu se inscrie in partidul lui Dodon, ar avea mai multe sanse, daca tot se vizeaza parlamentar, primar sau cateodata chiar presedinte. Iti trebuie multa minte dupa zeci de incercari sa intelegi ca sansele tale sunt mai degraba zero, dar tu tot incerci si iar incerci. Imediat ce nu te voteaza lumea, hop calare pe Chirtoaca! Bravos domnule! Mergi inainte, esti pe drumul cel bun, pana la pensie maipoti candida, votul meu precis il ai! Ca si pana acum, evident!

Oleg Brega la primarie

Oleg Brega la primarie

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *