Oleg Brega candideaza

Oleg Brega candideaza in alegerile din 2014, are nevoie de 2000 de semnaturi si poate va ajunge si el parlamentar, alaturi de Vladimir Voronin, Plahotniuc si altii. Din activist parlamentar, iata cu adevarat un salt in evolutie. Nu mai stiu daca a fost sabctionat cand intrase prin procuratura sau ce facuse el acum un an, stiu ca era cercetat, dar am scapat subiectul din mana. La fel cum am scapat si emisunile sale de la Jurnal TV, in miez de noapte. O chestie interesanta a aparut pe facebook cu Oleg Brega cand impreuna cu  Domnica Cemortan faceau un fel de tur pe bicicleta, ca sa .. nu stiu ce.

Satu si ma intreb, printre zecile de inutili in Parlamentul Moldovei mai este loc pentru inca unul? Cred ca DA, Oleg Brega candideaza si sper sa-l sustina tinereii care-l admira pe FaceBook. Undeva la 2000 de persoane, suficiente pentru a asigura lista de semnaturi. Cine-l va vota insa nu se stie, poate cetatenii din Singerei, aici locuiesc 15 mii de moldoveni, banuiesc ca cel putin jumatate au drept de vot, deci o sansa sa ajunga Oleg Brega in Parlament exista! Hai la vot!

Intr-un clip de pe YouTube, Oleg Brega spune ce legi vrea el sa propuna – dar nu ne zice cine le va vota – asa ca daca vrei sa-l asculti, e destul de simplu, cauti clipul sau si priveste cu mult Curaj.TV! Ce mi-a placut in clipul respectiv a fost increderea lui Oleg Brega ca va strange semnaturile necesare, desi avea la acel moment doar 10! Pai de ce nu ai venit la noi, faceai 100 dintr-o lovitura, la nunta!

Oleg Brega

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *