Oazu Nantoi singurul politician vertical din MD

Oazu Nantoi este singurul politician vertical din Republica Moldova, cel putin asta e parerea mea, a fost si a ramas vertical de pe vremea Frontului Popular, iar azi da inca o dovada de patriotism, il sustine pe Dorin Chirtoaca la primaria Chisinaului. Evident, nu ai de ales – cu bune si cu rele, Dorin Chirtoaca ramane singura varianta viabila – cel putin pentru moldovenii care inca mai spera la o Moldova integrata in Uniunea Europeana. Poate ca nu e cel mai bun primar posibil, dar intre el si Zina – prefer Chirtoaca. Asta daca nu cumva reuseste Oleg Brega sa mai candideze si in turul trei! Singur, ca sa ia sa pe locul doi!

Oazu Nantoi singurul politician vertical din MD

De ce nu a ajuns Oazu Nantoi inturul doi, na ca si rimeaza – nu stiu, probabil ca ne place noua sa ne dam cu stangul in dreptul, dar acum ce sa-i faci, daca vrei democratie la Chisinau, votezi Dorin Chirtoaca. Cum sa-l facem sa se maturizeze? Asta e mai greu, dar pana la urma avem ce meritam, daca nu am reusit sa ne impune vointa la parlamentare, acum rabdam. Macar sa pastram Chisinaul, am pierdut la Balti, la Cahul, Soroca si pe unde s-a mai votat cu partea din spate, acum la vot pe 28 – na ca iar rimeaza!

Pentru toti patentatii din Moldova se gaseste cate un miliardar sa-i sustina candidatura, uite ca Oazu Nantoi a trebuit sa fie langa Leanca ca sa poata candida, desi ii transmit pe aceast acale ca ma poate suna datra viitoare, o sa-i strang eu semnaturile daca va candida la ceva ca independent!

Oazu nantoi sustine Chirtoaca

Oazu Nantoi in sustine pe Dorin Chirtoaca la primaria Chisinaului

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *