Novorossiya ar putea cuprinde si Moldova

Pe fondul razboiului din Ucraina renaste ideea de Novorossiya – Новоросія – adica Noua Rusie, deci pe marginea framantarilor din Gagauzia – care nu-si doreste aderarea la Turicia ci la Rusia – este foarte posibil sa vedem ca Republica Moldova care se incapatatneaza sa fie “neutra” ar putea ajunge in Novorossiya lui Putin. Daca reuseste planul Kremlinului de a imparti Ucraina in doua, vom avea Rusia la granita Molodvei, pe toata lungimea frontoerei de est si de sud, deci adio Transnistria si mai rau, poate adio independenta. Vom fi un fel de Georgia la granita Uniunii Europene si a NATO. Sau si mai rau, vom face parte din Novorossiya!

Faptul ca SUA si NATO trimit deja trupe in estul Europei, iar Anders Fogh Rasmussen a spus in mod direct ca trupele rusesti sunt in Ucraina, arata cat de grava este situatia. Poate ca noua ni se pare o gluma, poate credem ca va fi ca pe vremea Uniunii Sovietice, dar este garantat ca va fi dezastru, vom fi izolati pe plan mondial, adio calatorii si lcuru in vest, ramanem pe veci sclavii Kremlinului. Daca asta vrem, macar sa o spunem deschis, iar cine mai poate fugi sa o faca din timp!

Previziuni: Rusia va ataca deschis Ucraina, va instaura Novorossiya, apoi va cuceri ce se ai poate cuceri pana ce trupele NATO vor sigila granitele Uniunii Europene! Apoi epoca de piatra pentru toti, Europa isi va reveni im maxin 16 luni, va avea gaz lichefiat din SUA si Arabia, iar noi inapoi cu 25 de ani!

Novorossiya

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *