Moldovenii au ales, au si rezolvat problemele?

Moldovenii au ales duminica primarul Chisinaului, de curand au ales si locurile in Parlament, PSRM-ul castigand de departe aproape totul, iar in alianta cu blocul ACUM guverneaza Moldova. Am scapat de Plahotniuc, iar noua conducere s-a instalat binisor in scaune. Deci sa zicem asa, nu mai avem de ce ne plange, a iesit fix cum am vrut, raul a fost taiat din radacini si a ramas numai floarea ce vestita a frumoasei nostre Moldove. De maine laptele si mierea va curge pe strazi, trebuie doar sa ne pregatim in ce sa punem atatea bunatati, nu-i asa?

Moldovenii au ales, au si rezolvat problemele?

Pe baza incompetentei de a alege o strategie castigatoare, Andrei Nastase a pierdut duminica alegerile pentru Primaria Chisinaului, PSRM-ul reusind pentru prima data sa ia in maini si capitala. Mai corect spus, fortele pro-sovietice, caci pana acum in capitala era mereu aleasa o persoana pro-europeana. DA, ar mai fi Maia la guvern, dar numai guvernare nu face ea, sub secera si ciocanul PSRM-ului. Asadar pentru patru ani suntem aranjati, sa vedem cine va mai ramane acasa pana in 2024. Cred ca vor pleca si restul indecisilor, cei care inca mai sperau intr-un trai decent in Moldova.

Deja Andrei NAstase ne explica ca are dubii legate de corectitudinea alegerilor, desi minune mare – tocmai el si cu Maia Sandu i-au adus pe socialisti la putere [ garantia democratiei in persoana! ]. Acum are dubii, dar acum cateva luni nu avea? Parca ziceau ca PL cu Ghimpu in persoana s-au aliat cu raul railor, dar el? El are voie sa se alieze cu cine vrea, dar sa ne zica aceleasi scuze ca si PL-ul? Nu merge coane, nu merge – ar fi trebuit sa nu dai cu piciorul unionistilor, daca voiai sprijinul lor – credeai ca sunt putini? Uite taman de ei aveai nevoie ca sa-ti iasa voturile! Trebuia sa zici ca Lapusneanu – daca voi nu ma vreti, eu va vreau! Acum e tarziu, sa vedem ce scaun moale iti mai da Dodon acum.

Adrian Năstase la primărie

Moldovenii au ales, au și rezolvat problemele?

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *