Moldoveni va ordon treceti Prutul – azi podul de flori

Azi cei peste 1000 de moldoveni au ajuns la Prut, deci le zic si eu ca in 1941 – Moldoveni va ordon treceti Prutul si refaceti azi Podul de flori. Nu pot sa spun ca nu ma bucura faptul ca inimosii moldoveni pelcati acum aproape o saptamana din Chisinau nu s-au lasat invinisi de ploaie si de vant, au mers pe jos si iata ca au ajuns azi la Sculeni. Populatia din Republica Moldova i-au primit cu bratele deschise, i-au cazat noaptea si le-au urat sa ajunga cu bine la Bucuresti.

Moldoveni va ordon treceti Prutul – azi podul de flori

Credem noi ca aceasta este cea mai ampla manifestare a moldovenilor din ultimii 20 de ani ce are drept scop realizarea unirii cu Romania. Vor ramane autoritatile impasibile la aceasta dovada de patriotism? Pana acum s-a recurs doar la marsuri in principalele orase ale Moldovei, flash-mob-uri incapitalele europene, insa niciodata ata de multi moldoveni nu s-au strans pentru o perioada atat de lunga, ba mai mult – au mers pe jos pana acum 100 de kilometri pentru a-si exprima dorinta de unire.

De maine romanii din Moldova se vor afla pe teritoriul Romaniei, sa vedem cum ii vor primii fratii de peste Prut, se vor alatura si alti romani acestui demers, se vor incolona si vor merge impreuna la Bucuresti? Asteptam sa vedem cum au trecut vama acesti bravi cetateni ai Moldovei, totusi sunt peste 1000 de persoane si nu este usor sa treci o vama a Uniunii Europene, indiferent care este scopul.  Stati aproape de site-ul 4MD pentru detalii!

Moldovenii trec Prutul

Moldoveni va ordon treceți Prutul – azi podul de flori refăcut la Sculeni

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *