Moldova Are Talent

Desi va ganditi ca e vorba despre emisiunea TV Moldova Are Talent, din pacate noi ne referim la faptul ca moldovenii au marele talent de a fi cu ei si impotriva lor. Sa fie vorba de un talent inascut sau dobandit? Talentul moldovenilor de a avea mai multe optiuni este recunoscut de la Moscova la Berlin. Daca la Chisinau lumea vrea in Europa, la Comrat vrea in URSS. Daca la Soroca cetatea lui Stefan cel Mare ne aminteste de Romania, eu bine la Balti lumea graieste moldoveneste.

Moldova Are Talent 2015

Daca am terminat cu 2014, hai sa vedem ce talente au moldovenii in 2015, poate mai scoate domnul Vasile Stati un dictionar, sa invatam si noi ca abuz = om fara buze, sau ca apoi inseamna apa mai are. Dictionar roman moldovenesc: inviorat = om dotat cu o vioara, microscop = scop mai mic, piron = locul de unde te urci in tren si evident banalul papanas care este nasul Papei!

Avem talent, avem valoare si ne mandrim cu asta. Mai alaes cand afli de la Vasile Stati ca un nasture este de fapt un plasture de pus pe nas. Acum hai sa va zic cateva cazuri reale. Chem un mester mare sa-mi repare o canapea, sun la telefon si ii zic ca vreau sa schimb arcurile canapelei. Vine omul acasa, se uita si zice:

– Arcurile sunt bune, trebuie sa schimbam doar prujinile. Ca sa vezi!

Mai vine unul sa vada daca aragazul e ok, eu ii zic: cred ca e o scurgere de gaze la furtun. El raspunde zambind: Stai linistit, furtunul e ok, ai slangul fisurat!

Moldova Are Talent

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *