Miss Moldova 2015

Daca deja etapa finala Miss Moldova 2014 a luat sfarsit, propun ca pentru anul 2015 sa fie votata Dianna Rotaru! Dupa ce am vazut cum a dansat pentru ea Petru Lucinschi nu mai am dubii ca Dianna Rotari trebuie sa fie declarata Miss Moldova 2015. Iar daca nu ma crezi, te invit sa vezi revista VIP in care Dianna Rotaru a pozat in bucatarie. Daca nu are ea talent inascut de bucatareasa perfecta sa nu imi zici mie Grigore.

Moldova are cele mai frumoase fete, nu inteleg de ce nu reusim sa ocupam si noi un loc pe podium la concursul international, ca doar nu or fi filipinezele mereu castigatoare. Or fi ele cele mai bune menajere, dar la frumusete moldovencele le bat.

Daca voi credeti ca Yulia Alipova este mai frumoasa decat Dianna Rotaru, vreau sa aud raspicat raspunsul, desi ma indoiesc ca va avea cineva curajul sa spuna ca moldoveanca noastra nu e de 10 ori mai frumoasa decat rusoaica. Si unde mai pui ca a noastra are si talent la muzica, pe langa talentul de a arata fanilor ceea ce de obicei vede doar iubitul, dar vorba ei: Ghinion in dragoste! Pentru a reusi in viata Dianna Roratu face zilnic exercitii de fitness, iar pentru ca multi ne intreaba, va anuntam ca Dianna Rotaru a fost casatorita cu X-man, caci trebuie sa fi avut un sot daca are o fiica asa frumoasa precum am auzit. Culmea ca nu gasim poze nici cu sotul nici cu fetita ei, or fi doar niste zvonuri?

Miss Moldova 2015

Miss Moldova 2015

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *