Mi-am facut revizia tehnica la masina pe 2019

Mi-am facut revizia tehnica la masina pe 2019, am observat cateva schimbari majore de abordare la centrele din Chisinau. Daca pana acum mergeai si iti verificau masina, acum te faci ca pui masina pe rampa, te intreaba de trusa medicala si stingtator, daca le ai esti liber sa pleci. Bine ca le verifica data de expirare, la mine desi am luat masina anul trecut de la Daac Hermes, stingatorul era expirat de mult – data fabricatiei luna aprilie anul 2013! Noroc ca imi fac asigurarea online la RapidAsig si ei dau cadouri, aveam de anul trecut un stingator nou valabil pana in 2021!

Mi-am facut revizia tehnica la masina pe 2019

Asadar ce nu-mi convine la centrele de inspectie anuala a masinii la Chisinau? Pai ca nu stiu in ce stare e masina mea, degeaba dau acei 150 de lei, primesc bulina si m-au plimbat de doua ori ca sa le aduc stingatorul, desi riscul era evident al meu. Inconstientii imprumuta stingator si trusa medicala ca sa treaca inspectia. Eu sunt un tip cu capul pe umeri si vreau sa fiu in regula, nu am de gand sa platesc 3.000 de lei amenda pentru un amarat de stingator.

Am inteles ca in luna martie politia verifica masinile sa vada daca au inspectia tehnica valabila si evident daca au stingatoare. Asa e bine, dar sa-si faca treaba si astia de la firmele care fac inspectia. Pana acum le-am tot dat 50 de lei sa se faca ca nu vad ca am un far nereglat, a mers 10 ani asa. Acum nu am mai dat nimic, dar nici nu au verificat masina! Nu e scump sa dai 150 de lei anual, dar ar trebui cumva sa-si faca treaba mai corect, parerea mea!

Revizia tehnica

Mi-am făcut revizia tehnica la mașină pe 2019

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *