Marsul unirii isi contiuna drumul catre Bucuresti

In timp ce Nicolae Timofti se intalnea astazi la Chisinau cu presedintele Romaniei Klaus Johannis cei peste 1000 de moldoveni ce si-au propus sa mearga pe jos pana la Bucuresti isi continua drumul. Recunosc ca eram reticent in prima zi, nu credeam ca vor gasi cu adevarat loc de cazare la moldovenii din sate, fiind peste 1000 de persoane, dar uite ca m-am inselat.

Marsul unirii isi contiuna drumul catre Bucuresti

Precum se vede si din poza noastra, cei peste 1000 de moldoveni care si-au propus sa refaca Podul de Flori si sa ajunga pe jos la Bucuresti nu se lasa, merg mai departe. Va dati seama ca pana la vama cu Romania sunt 100 de kilometri, iar apoi mai sunt in jur de 500 de km de mers, abia astepta sa vad cum ii primesc romanii pe moldoveni. Apoi poata sa vina Leonid Tabara sa ne zica ce vrea el, nimeni nu se va mai indoi ca populatia chiar isi doreste UNIREA!

Ma gandeam la inca ceava – cea-r fi sa distribui acest articol prietenilor tai? Poate asa vad mai multi si data viitoare mergem 10.000 peste Prut, la fratii nostri, poate reusim ceva daca suntem din ce in ce mai multi! Ati vazut deja ca se poate, dar ar trebi ca pe ambele maluri de Prut romanii sa se mobilizeze, pana la urma nu ne pot opri, daca ne dorim UNIREA! TU vrei sau nu sa fim o singura tara, o singura capitala si un singur popor? Daca DA, arata ca vrei, nu sta in spatele ecranului unui calculator, hai sa ne mobilizam! Vrei un impuls, vezi ce-ti spune aici tanarul acesta!

Marsul unirii catre Bucuresti

Marsul unirii isi contiuna drumul catre Bucuresti

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *