Mama Irinei Tarasiuk nu intelege ce vrea lumea de la fata ei

Dupa un inceput care parea o gluma, discutia dintre mama Irinei Tarasiuk si Gicu Sorici a ajuns la un ton mai inteligibil, problema mamei fiind de fapt aceea ca lumea rade de fata ei, iar multi vor sa semneze petitii pentru a i se retrage cetatenia romana, dupa ce Irina Tarasiuk a ras de pasaportul ei romanesc, proaspat dobandit, fiind pentru ea o hartie pentru a circula liber. Iar daca tot moldovenii pot circula liber acum cu pasaportul moldovenesc, nu o mai intereseaza acest pasaport.

Interesant mi s-a parut ca mama Irinei Tarasiuk s-a straduit sa vorbeasca limba romana [ limba de stat pentru ea, mi se pare relevant ca nu a dorit sa repete cuvantul romana ]. Mai interesant este faptul ca se gandea sa-l dea in judecata pe Gicu Sorici, pentru ca acesta se lupta sa i se retraga cetatenia fetei ei, desi Irina Tarasiuk a spus ca nici nu o intereseaza cetatenia romaneasca. Discutia o puteti asculta aici.

Nu stiu daca mama Irinei Tarasiuk s-a intalnit cu Gicu Sorici, daca a pus plangere la procuratura. insa ce mi s-a parut amuzant a fost ca a tot incercat sa-l convinga pe comentator sa nu mai lupte pentru retragerea cetateniei romane acordata nemeritat Irinei Tarasiuk. Noi speram ca va reusi in demersul sau, caci nu poti sa te joci cu civintele, sa razi de un drept acordat cetatenilor unei tari, doar pentru ca tu simpatizezi ci Igor Dodon!

Irina-Tarasiuc

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *