De ce nu o sustin pe Maia Sandu la prezidentiale

Ca orice cetatean al Republicii Moldova imi doresc numai binele acestei tari, fie ea independenta sau in granitele firesti ale Romaniei. Dar de ce nu o sustin pe Maia Sandu la prezidentiale? Pentru ca la fel ca si PL-ul odinioara s-a aliat cu “dusmanul” pentru nu stiu ce ideal, dar cel mai mult m-a durut ca niciodata nu a vorbit despre dorinta ei pentru UNIRE! S-a aliat cu Andrei Nastase tot pentru a avea mai multe sanse de reusita, desi stia foarte bine ca acesta are o singura politica: batista pe tambal. Daca nu ai coloana vertebrala, atunci te poti alia cu oricine, pentru a realiza ce?

De ce nu o sustin pe Maia Sandu la prezidentiale

Am mai scris si s-a adeverit, asa ca mai fac o “profetie”, tot Igor Dodon va iesi si de data asta presedinte, asta pentru ca l-au propulsat cei de la ACUM. DA, s-au aliat de cateva ori cu el, PSRM-ul s-a intarit si opozitia a slabit. Asa se intampla cand pui batista pe tambal, azi PSRM-ul conduce singur si si-a insusit tot ce misca in Moldova. Sansele opozitiei? Oameni curati, educati si care inteleg ca numai UNIREA poate salva o tara mica ca Moldova.

Cine sunt aliatii Maiei Sandu? Cei de la platforma DA, aceiasi care s-au aliat cu Dodon, care au avut un singur scop: sa ajunga la putere. Numai ca Dodon stie ce face, ma refer aici pe plan politic. Ati auzit-o pe Maia Sandu zicand ceva de Rusia? Tace malc, ati auzit-o vorbind despre limba romana in constitutie? NU, pentru ca nu o intereseaza. Ce ne propune PAS-ul? Sa scapam de coruptie, atat. Pot face asta? NU, pentru ca aliatul ei Andrei Nastase este in mijlocul coruptiei [ vezi cazul Aeroport ]. Asa ca o spun cu parere de rau, NU Maia Sandu e solutia care va salva Moldova, ci un personaj politic care v-a reusi sa coaguleze opozitia. Iar Maia NU poate, pentru ca nici nu vrea. Mai tineti minte cand a refuzat colaborarea cu cei de dreapta?

Politica Maiei Sandu e una singura: ma sustii pe mine, esti aliatul meu, NU ma sustii “doar pe mine”, nu ma intereseaza. Dodon i-a dat scaunul de prim ministru, la ce i-a folosit? Am recuperat miliardul? Nu, l-am izgonit pe Plahotniuc si cu asta s-a terminat mica “revolutie” de la Chisinau. A salvat Molodvava? Evident ca nu, pentru ca nu o persoana conteaza intr-o tara! Ok, ne reauzim dupa alageri, mai vedem cine a avut dreptate.

Maia Sandu si Dodon

De ce nu o susțin pe Maia Sandu la prezidențiale

Facebook Comments

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *