Maia Sandu si Andrei Nastase castiga la uninominale

Ce sa zic? Desi nu ma asteptam, Maia Sandu si Andrei Nastase castiga la alegerile uninominale, desi evident ca dupa redistribuire castigatorii reali sunt cei de la PD. Dupa semnalele de pe FaceBook nu ma asteptam sa castige Maia Sandu in Europa de vest, mai ales in Romania si Italia. Asta a fost, se pare ca necunoscutii nu au facut fata! Mai mult, pana mai ieri nu auzisem de Dorin Frăsîneanu, candidat pe Circumscriptia 49 – Rusia. Uite ca nu a strans decat 20% din voturi, fiind devansat de Gheorghii Para de la PSRM.

Maia Sandu si Andrei Nastase castiga la uninominale

Parca l-am auzit pe Andrei Nastase ca se tretrage de pe circumscriptia uninominala, uite ca nu a fost sa fie asa, a castigat si el detasat in fata lui Constantin Tutu. Asa-i in tenis, vorba unui celebru actor. Evident ca nu ii ajuta cu nimic pe cei din blocul ACUM voturile si locurile caldute din Parlamentul Republicii Moldova, vor sta cuminti in opozitie, mai ales ca toti cei care au intrat in Parlament sunt de fapt dusmanii lor politici! Asadar ne intrebam cine cu cine se va alia, sau cine va guverna in minoritate. Alegerile anticipate sunt 75% excluse, dar sunt sanse sa mai mergem odata la vot.

Se pare ca Sor va face regula, el fiind fie aliatul pro-rusilor, adica a lui Dodon, fie omul lui Plahotniuc. Eu merg pe mana ultimului, care este posibil sa-l bage la zdup pe Sor, luandu-i fractiunea si gata. Ar fi cea mai logica miscare, avand in vedere ca in mod evident locul lui Sor este la racoare – cel putin asta zice justitia, dar nu si-a spus ultimul cuvant. Daca banii de la Mosocva sunt suficienti PSRM + Sor = 37 de mandate, inca 14 si gata majoritatea!

Alegeri

Maia Sandu și Andrei Năstase câștigă la uninominale

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *