Internship MD

Gasirea unui loc de munca pentru cei mai multi tineri din Republica Moldova este o incercare din ce in ce mai grea, insa apelarea la Internship MD iti poate deschide multe oportunitati. Internshipul inseamna ca vei lucra pentru a castiga experienta, lucrul putand fi fara plata, cu plata in urma realizarilor sau chiar cu plata integrala pe baza de contract. printr-un program de Internship un student sau un proaspat absolvent, fara experienta in munca primeste un loc de munca.

Conceptul de Internship a inceput sa fie din ce in ce mai folosit si in Republica Moldova, tot mai multi tineri intelegand ca nu poti intra pe piata muncii fara experienta, iar varianta de a te angaja permanent pe un salariu mic nu este rentabila.

Cat lucrez intr-un Internship?

Poate ca multi au impresia ca lucrul intr-un Internship este un mod de a profita de tineri, de munca neplatita. Ei bine, NU! Perioada de Internship poate fi intre o luna si maxim 3 luni, timp in care tanarul face experienta, apoi ori este angajat permanent ori isi cauta deja de lucru pe baza experientei acumulate.

Privim Internshipul din alt unghi: sa zicem ca pentru a invata esti pus sa platesti, parca tot e mai bine sa o faci gratis intr-un program de Internship, nu-i asa?  prin urmare fiecare parte are de castigat, angajatorul te instruieste dar primeste la randul sau o prestare de serviciu, angajatul invata gratis. Te sfatuim sa meditezi si tu, iar daca iti doresti o colaborare cu portalul 4-MD, nu ezita sa ne scrii.

Internship MD

Internship MD

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *