Igor Dodon sta mai mult la Moscova decat la Chisinau

Chiar daca nu cred ca azi sau maine Igor Dodon va face alianta cu blocul ACUM, este evident ca a primit ordin de la Moscova sa o faca. Doar ca liderii PAS si PPDA nu prea au chef de guvernare, cel putin nu ACUM. Nu vi se pare ciudat ca Igor Dodon a fost in nici doi ani de 30 de ori la Moscova? Ai impresia ca mai degraba este ales in Rusia decat in Molodova. La ce-i foloseste asta? La nimic, in mod evident. Nici lui si nici moldovenilor.

Igor Dodon sta mai mult la Moscova

Alegerile din Moldova au aratat ca tara este inca divizata, jumatate cu rusii si jumatate cu Europa. Principalele partide au cam acelasi scor electoral, in jur de 30%, deci oricum o dai nu ajungi nicaieri. Alegeri anticipate? NU cred. Mai degraba cred ca vor conduce tara cei de la PD in frunte cu Plahotniuc, sprijiniti din umbra de Dodon si PSRM. Voturile europenilor s-au irosit ca de fiecare data, fara speranta ca maine va fi mai bine.

Alianta dintre PSRM si blocul ACUM pare de nerealizat azi, asta nu inseamna ca maine ea nu va fi posibila. Cele 30 de vizite ale lui Igor Dodon la Moscova arata ca situatia nu este tocmai roz, altfel cred ca Putin putea sa-i zica presedintelui ce are de facut la telefon. Au dar rusii valiza cu bani sau nu, ideea este ca nu prea i-a folosit lui Dodon, asa ca mai degraba inclin sa cred ca valiza era goala. Hai sa mai asteptam o saptamana, teoretic se va trage linie in Parlament si o sa vedem cine cu cine face aliante si in ce scop.

Igor Dodon la Moscova

Igor Dodon sta mai mult la Moscova

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *