Guvernul Maia Sandu demis de PSRM + PD

Am spus si speram sa nu am dreptate, binomul PSRM + ACUM nu are viata lunga, acum am ajuns fix unde eram inainte de alegeri, dar cu PSRM intarit si fara Plahotniuc. Asta am votat si asta avem. As vrea sa vad alegeri anticipate, aceleasi partide in parlament si iarasi aliante care nu-s naturale. Unionistii dati la o parte, ca sa nu avem perspective. Nici macar un partid ci doua, ca sa fie doi sefi – Maia si Nastase, acum prima a ramas fara guvern iar Nastase oricum era pe dinafara de la alegerile pentru primarie.

Guvernul Maia Sandu demis de PSRM + PD

Sa va zic parerea mea legata de planurile lui Andrei Nastase si alianta cu PSRM. Omul stia clar ca sandramaua nu va tine, asa ca s-a gandit sa fie primar, sa se aleaga cu ceva dupa ce pica guvernul aliatei sale, Maia Sandu. Numai ca nu i-a iesit, cum nu i-a iesit nici liderei de la PAS. E o vorba la un joc decarti, cand ai o mana slaba – zici PAS.

Sincer am sperat sa tina gluma macar pana la primavara, dar se pare ca Dodon are alte planuri. Sia facut jocul, l-a scos pe Dodon din schema, acum ii scoate si pe cei de la ACUM, iar daca Sor si PSRM reusesc sa faca o majoritate, adio si n-am cuvinte. Ce urmeaza? O alianta PSRM+ PD, ca sa le mai ia si astora ceva si sa mai puna mana pe alte institutii? Stie Sah nea Igor asta. Toata stima si respectul.

Guvernul Maia Sandu demis

Guvernul Maia Sandu demis de PSRM + PD

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *