George Simion si moldovenii

Nu stiu daca sunt prea multi moldoveni care sa fi auzit de George Simion, romanul care se lupta de ani buni sa uneasca Moldova cu Romania. Ideea este ca el se lupta dar moldovenii nu l-au prea votat. Cum vedem asta? Simplu, daca in diaspora a strans putin peste 8.000 de voturi, iar peste 40.000 de moldoveni au fost la votul pentru europarlamentare, calcul este simplu, nu-i asa? Sa fi votat moldovenii cu Basescu si al sau PMP? Probabil ca DA, nu se uita prea repede cetateniile date pe banda de catre el, nu-i asa?

George Simion si moldovenii

Am vazut ca s-au mobilizat multi pe FaceBook sa-l ajute pe George Simion sa ocupe fotoliul din Parlamentul European, doar ca este evident ca un independent fara resurse financiare si o echipa mare care sa-l ajute, nu poate face mare lucru. La televiziuni acces spre zero, nu mai zic de mese intinse si conferinte prin tara. Greu sa concurezi cu Basescu in Moldova, asa ca desi in tara a avut sprijin cat de cat, in diaspora George Simion abia de a trecut de 8.000 de voturi!

A invatat George Simion lectia? Probabil ca un loc pe listele PMP, USR-PLUS ar fi fost un drum mai usor catre Parlamentul European. Dar pana la urma fiecare stie mai bine ce are de facut, noi ii uram succes in continuare si poate data viitoare va fi mai bine ca la actualele alegeri. Daca va fi mai cunoscut probabil ca si rezultatele vor fi altele!

George Simion

George Simion și moldovenii

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *