Gata cu democratia trecem iar la pasapoarte

Ieri ca spuneam ca puteti veni in Moldova cu buletinul, insa Curtea Cosnstitutionala m-a contrazis in numai cateva ore, nu merge chiar asa, caci Gaburici nu prea mai e Prim Ministru, deci guvernul nu poate face chestii din astea fara aprobarea .. nu stiu cui! Deci mai pe scurt, revenim la ce era si inainte cu 48 de ore, adiuca la trecerea frontierei pe baza de pasaport! Nu erau, pana la urma ce sa faci cu pasaportul, sa-l tii in sertar? Asta daca-l ai, daca nu – faci economie, ce atata plimbare fara rost!

Gata cu democratia trecem iar la pasapoarte

Bucuria sau mai bine zis euforia a durat doar cateva ore, caci Curtea Constitutionala ne-a si dat peste nas! O singura intrebare, astia de dau legi, se pricep sau le dau dupa ureche? Cum sa dai o lege car enu e lege, sau e chiar tocmeala! Bine ca nu ne-am cumparat cu totii bilete sa venim la rude, acum faceam cale intoarsa de la vama, sau mai rau – intram si nu mai ieseam!

Cand e sa-si bage ala coada, mai rau nu se poate – azi asa mine exact invers, merge bine treaba la noi in Republica, nu-i asa? Devci mii de scuze celor ce s-au bucurat, am ajuns un fel de publicatie de genul Times New Roman, dam o stire si pe urma o dezmintim, apoi o ametim si iese un fel de salata, de zezon evident!

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a declarat nule hotărârile adoptate marţi de Guvernul basarabean, inclusiv cea referitoare la posibilitatea ca cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene să călătorească peste Prut în baza unui simplu act de identitate.

Cu pasaportul in Moldova

Cu pașaportul in Moldova – rămâne cum am stabilit

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *