Elite Quartet din Chisinau

Elite Quartet din Chisinau este o descoperire noua pentru mine, asa ca m-am gandit sa fac un altfel de promovare, sa vedem daca cele patru moldovence ajung ele la noi si nu noi la ele. Adica speranta mea este ca macar una din ele va vedea acest articol si va dori sa ne contacteze, pentru a completa datele legate de activitatea Elite Quartet din Chisinau. Pana acum am inteles ca talentatele moldovence canta la nunti si alte evenimente unde muzica ambientala este necesara. In poza sunt cele patru componente ale trupei, in mod cert din nume rezulta ca sunt exact patru artisti in trupa, insa am vazut ca la un moment dat, era prezent si un baiat. O fi plecat? Doar ele ne pot lamuri.

Ar fi interesant cum sunt platite, la ora sau se poate negocia? Oricum daca vrei muzica live, merita sa incerci  si varianta cu un Quartet, eu am incercat cu un saxofon si a fost superb!

Acum sa vedem daca demersul nostru da roade, nu am mai incercat asa ceva, dar trebuia sa spargem ghiata oda si odatra, nu-i asa? Sa fie oare psihologie invrsa acest mod de abordare? Drept sa spun sunt tare curios ce rezultate va da, poate primim o invitatie si mergem sa le ascultam pe fetele de la Elite Quartet, daca tot suntem in Chisinau!

Publicitate: Bu crezi ca e momentul sa fii prezent pe site-ul nostru? Si pe inca 10 site-uri din Republica Moldova? Reclama este sufletul comertului, deci ai grija sa nu ramai fara suflet!

Elite Quartet Chisinau

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *