Dmitri Rogozin a sosit la Chisinau

Se pare ca cei din conducerea Republicii Molva nu invata mai nimic din istoria recentam, caci despre cea veche, este posibil sa nu o cunoasca. Asa se face ca Dmitri Rogozin este iar prezent la Chisinau, dupa ce ultima data se strecura ca un pisoi si ameninta ca vine cu bombardierul. De ce sunt mirat ca sa nu spun indignat de vizita lui Dmitri Rogozin la Chisinau? Pentru ca de fapt el merge in Transnistria, sa sarbatoreasca independenta regimului de la Tiraspol. Atunci de ce sa-l inviti la Chisinau?

Papusarul lui Vladimir Putin a stat la Chisinau doar o singura ora, cred ca sta spune totul, iar cum va fi poftit sa plece vom vedea. Poate va pleca iar pe usa din dos, sau poate va ramane la Tiraspol pregatind anexarea ei la Federatia Rusa. Asta era desigur o gluma, caci anexarea Transnistriei se va face dupa ce se va termina razboiul din Ucraina, deci macar pana vine zapada maia vem de asteptat.

Din cate stiu eu Dmitri Rogozin are interdictie de a se plimba prin Europa, insa am uitat ca Molodva nu face parte inca din Europa, iar arestarea lui pe teritoriul tarii neutre, batjocorita de rus cu fiecare ocazie, este imposibila. Stii ce sarbatoreste Dmitri Rogozin la Tiraspol? Eliberarea Moldovei de sub ocupatia fascista! Hai ca-i buna, la Tiraspol sarbatoresti eliberatorul rus! Coincidenta sau nu, tot azi Rusia a intrat fara acoprdul Kievului cu “ajutoare” pe teritoriul Ucrainei. Cu ce scop au introdus camioanele rusii in Ucraina va las pe voi sa ghiciti, atata timp cat era deja stabilit cum vor patrunde ajutoarele pe teritoriul ucrainian.

Dmitri Rogozin

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *