Cum e soacra moldoveanca

Stiu ca de obicei barbatii prefera moldovencele pentru a le fi sotii, insa s-au gandit pare cum este soacra moldoveanca si ce ascunde ea sub zambetul acela dragut, cand o ceri pe fata ei in casatorie? Asta daca e vorba de soacra mica, ceva mai putin periculoasa, insa daca e soacra mare, sa te tii. Banuiesc ca stiti povestea cand mama soacra nu e multumita de mancarea facuta de nora, iar cand aceasta intreaba: bine mama soacra dar cum se face? Ea raspund: Nu stiu, dar oricum ce faci tu nu e ok!

Cum e soacra moldoveanca

Daca inca nu ai avut parte de o experienta cu o soacra moldoveanca ar fi bine sa inveti cateva trucuri sau si mai bine, sa le eviti pe cat posibil. Stiu ca moldovencele fac parastase ca nimeni altele, dar daca nu ai 80 de ani si nu vrei sa te insori sau sa te mariti, cauta mai bine o ardeleanca, asta vorbeste putin si rar, uita-te la Klaus Iohannis, o sa intelegi ce vreau sa-ti spun. Soacra moldoveanca poate fi draguta si amabila, insa cu siguranta ca nu te are la suflet, cu sau fara motiv, e mereu nemultumita si mai mult decat atat, abia asteapta s agresesti.

De unde stiu toate astea? Pai daca am si eu o moldoveanca langa mine, iar soacra e ca ziarul – daca ma’telegi! Adica vine zilnic pe la noi, mai ceva ca ora exacta, la 16: 30 e la usa, cu o sacosa goala, cica a plecat la piata, dar cum o prinde seara pe la noi, pleaca cu ea plina! A ta soacra cum e? Are cont pe odnoklassniki.md sau pe FaceBook?

 

Soacra moldoveanca

Soacra moldoveanca

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *