Cojocari.ro sau blog personal

Am auzit de Cojocari Vitalie si de blogul sau, dar recunosc ca nu l-am citit pana acum, insa asa e facebook-ul asta, iti da mereu in nas cu fel si fel de chestii ca pana la urma tot dai click. Ce mi-a sarit in ochi – reclamele de pe blog, la jocuri de exemplu – sau la sustinerea lui Brega. Pentru jocuri sigur a luat un ban cinstit, dar cat? Blogul are PR 4 – desi nu se mai pune, Google nu-l mai actualizeaza si in consecinta nu reprezinta nimic. PA 38 – se putea si mai bine. Cam asta e treaba cu blogul lui Cojocari Vitalie, interesant mod de a scrie, un moldovean la Bucuresti la Pro TV. De ce nu?

Vad ca tot se vehiculeaza ca Oleg Brega va face si va drege, ca ajunge in Parlament etc. Ce tin eu minte de la el? O injuratura pe facebook, asta tin minte, in rest aroganta si jocul de-a protestul. Un fel de Maia Laguta dar de genul masculin. Am ras cand a fost intrebat la Pro TV de unde are fonduri pentru campania electorala si a zis ca el a promis ca nu cheltuie niciun ban. Sa fie asta de bine sau sa arate cam cati bani da el pe alegerile astea?

Nu stiu cat castiga un parlamentar in Moldova, poate ca asta e si ideea lui Oleg Brega, sa ia o leafa de la stat si sa protesteze iar impreuna cu Domnica Cemortan pe bicicleta? Dar de ce sa tocesc eu tastatura inainte de alegeri, discutam dupa cu materialul clientului!

Oleg Brega

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *