Cine este Renato Usatîi

Aparut peste noapte in fruntea partidului Patria, Renato Usatîi pare a fi solutia miraculoasa prin care Rusia isi doreste alipirea Republicii Moldova la patria mama! Daca gresesc sau am dubii legate de scopul lui Renato Usatîi in Moldova? Niciuna, caci iata cine este Renato Usatîi, in mare parte chiar din propriile declaratii. Daca e sa ne luam dupa locul nasterii, localitatea Falesti – raionul cu acelasi nume, am zice ca avem un moldovean de-al nostru, care inca nu a invatat bine limba statului in care traieste, sau o stie dar nu prea ii place sa o foloseasca.

Fiind mai dotat decat oricare dintre moldoveni, la numai 22 de ani ajunge supervizor la Aeroportul Internaţional Chişinău. Incredibil dar adevarat, caci se stie ca in domeniul aviatiei nu prea ai cum sa ajungi sus fara a avea o minima experienta in campul muncii, mai ales ca de la limbi straine la aviatie e o cale lunga, ca mii de ani i-au trebuit .. spunea un poet local. Studiind cu ardoare aviatia ajunge in numai doi ani la caile ferate, adica mai pe pamant, la fel ma intreb ce legatura este intre limbile lui Renato Usatîi si transportul de persoane sau marfa.

Datirita spiritului sau intreprinzator ajunge repede in fosta URSS, unde culmea nu mai are nimic in comun cu caile ferate, insa ajunge presedinte de companie. Mai ceva ca Bill Gates sau alti mega-supermani. Si uite asa cel ce vorbeste in rusa ajunge sa infiinteze partidul Patria – dar cefel de patrie ? Ruseasca, recunoaste chiar el!

Într-un interviu pentru VIP Magazin, acordat în septembrie 2013, Usatîi preciza că „eroul” său este Vladimir Putin şi se autocaracteriza ca fiind „un om sovietic şi sper că aşa voi rămâne toată viaţa mea.

Sursa: Ziarul de Gardă

Ne-am lamurit – Homo Sovieticus, admiratorul lui Putin si sustinatorul armatei a XIV-a din Transnistria! Acesta este   Renato Usatîi – dupa chipul si asemanarea lui – sau cum se prezinta el in fata alegatorilor din Republica Moldova. Despre Renato Usatîi si partidul sau Patria puteti citi aici mult mai pe larg.

putin-gaz

Idolul lui Renato Usatîi

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *