Chiril Gaburici a terminat ASEM-ul

Nu stiu ce are lumea cu premierul Chiril Gaburici, ce daca a terminat ASEM-ul dupa doar 9 ani, scrie undeva cat este limita? Mai spune lumea ca si-a adus amanta pe post de consilier, desi nu exista date certe ca este amanta, ca nu scrie nicaieri acest amanunt. Iar daca ar fi asa, nu este oricum amanta consilierul barbatului? De ce sa pierzi timpul pana acasa si inapoi, cand o ai langa tine si ai castigat si timp si bani? Multi spun ca in 1995 Chiril Gaburici nu a dat BAC-ul sau ca a picat, ei si? Spune asta ceva despre actualul premier Chiril Gaburici? NU, caci nici Eminescu nu a dat BAC-ul si uite ce a fost in stare!

Unii se mai leaga de faptul ca a absolvit Universitatea Slavona – ei si? La fara frecventa? Pai ce rost avea sa mearga la frecventa, daca stie limba rusa? Ar fi fost obligatoriu sa o urmeze zi de zi, daca nu stia limba – el o stia deci bravo lui. Iar spune lumea ca a fost la ASEM, dar cum nu avea liceul terminat cum trebuie, l-au dat afara. Rusine lor, ce-ti trebuie liceul la ASEM – nu poti invata si fara? In fine, dupa 9 ani de lupta cu sistemul, Chiril Gaburici a invins! Deci se poate, nu trebuie decat sa vrei! Bravo domnule Prim Ministru – la mai mare, poate luati si a doua licenta – va zic din experienta ca nu e greu, poate ca acum va dura mai putin, macar 8 ani!

Mai zic unii ca premierul e armean, ei si? Aici chiar ar trebui sa le fie rusine, unde scrie ca daca esti armean nu poti fi premier? Dar ca sa adauge ceva, desi sunt destule s-au gandit sa scrie despre premier si originea lui. Unde? Pe Wikipedia!

Chiril Gaburici

Chiril Gaburici

Informatii recente:

2 comments

  • Un cititor indignat...

    Nu stiu daca era cea mai buna Idee sa publicati astfel de informatii… Hai sa facem Prim-Ministru pe toti necarturarii si sa ne aducem toti amantele/amantii pe post platit de consilier…

    • webmd

      🙂 Cred ca nu ați înțeles sensul articolului, exact ce spuneți dumneavoastră am spus si noi, doar ca sub forma de pamflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *