Carduri Revolut in Republica Moldova

De cand au aparut cardurile Revolut – inclusiv cele virtuale – e deja un fel de bataie pe ele, dar oare se pot emite si in Republica Moldova? Din ce am citit eu, NU! Dar se pot folosi cu siguranta, important este la ce costuri [ comisioane, rata de schimb ]. Este oare mai ieftin sa ai un card Revolut sau diferentele in Moldova nu sunt asa de mari? Daca faci plati pe internet frecvent, DA – cred ca merita sa-ti faci un card virtual Revolut, cu un numar de telefon si adresa in Romania. Daca vrei si cardul fizic, il poti primi la o ruda sau prieten din orice tara UE. E gratis – sau aproape gratis!

Carduri Revolut in Republica Moldova

Cand folosesc un card Revolut? Cand platesc comisioane mari la banci sau beneficez de cursuri de schimb dezavantajoase. Sau mai este o varianta, folosesti cardul virtual Revolut cand nu prea ai incredere in site-ul de pe care cumperi. De ce? Pentru ca imediat dupa plata acest card se sterge si ti se genereaza altul nou. Deci riscuri zero pe internet! Iti trebuie un card sa te confirmi pe un site? Solutia este exact cardul virtual Revolut!

In rest, pentru cei ce nu prea au ce face cu cardul, nu merg des in calatorii – concedii – peste hotatre, recomand varianta clasica. In Moldova sa intretii un cont si un card atasat este aproape gratis. Si merge oriunde in lume, deci nu te grabi daca nu te ajuta cu nimic. Sau fa-ti unul gratis, ca oricum nu te costa nimic si nu te incanta!

Card Revolut Moldova

Carduri Revolut in Republica Moldova

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *