Black Friday 2014 in Moldova

Se pare ca si moldovenii au descoperit beneficiile zilei de vineri, in 2014 este posibil sa avem deja Black Friday in Moldova. Care vor fi magazinele ce vor oferi reduceri de peste 50% vom afla in curand, noi va vom tine la curent cu orice informatie in acest sens. Desemenea invitam toate magazinele care vor oferi reduceri de Black Friday in Moldova anul acesta sa ne contacteze pentru a fi introduse in lista. O astfel de initiativa trebuie salutata, caci o crestere a consumului inseamna beneficii pentru toata lumea, pentru cumparatori, pentru vanzatori dar si pentru stat, care va incasa impozite si taxe mai mari.

Black Friday 2014 in Moldova

Cand va avea loc evenimentul Black Friday in 2014? Teoretic daca se pastreaza traditia ameriocana, ar trebui sa fie in ziua de 28 noiembrie, insa este posibil sa fie si alte abordari. Anul trecut multi au dat semnalul la reduceri cu o saptamana sau doua inainte de ultima duminica de dinainte de 1 decembrie, iar alte magazine au ales sa organizeze pe langa ziua de Black Friday si Cyber Monday, ziua vanzarilor online cu reduceri de nerefuzat.

Asteptam cu interes lansarea evenimentului Black Friday in Moldova, vom analiza imediat dupa ce va avea loc si rezultatele si vom face o ampla analiza. Speram sa fie reduceri reale, sa vedem si primele magazine online adevarate, pregatite pentru un trafic nebun, si mai speram sa nu avem parte de blocaje. Pana atunci mai este ceva timp, e bine sa ne pregatim lista de cumparatiri inca de pe acum.

Black Friday in Moldova

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *