Biografie Radu Banciu

Nu putem aminti despre mondenitatile din Moldova fara a aminti de doi romani celebri, Radu Banciu si Mihai Contiu. Maimutica din poza s-a nascut in anii 70, mai precis pe 16 martie 1970, in oltenia, la Targu Jiu. Probabil ca s-a nascut in mina, acest eveniment nedorit, nastera lui Radu Banciu, oferind naturii priviolegiul de al cheli, atat de par cat si de creier. Cu privire de maimuta, cu ochi de cercopitec si vocabular de mahala de oltenia, Radu Banciu vrea sa fie copia lui Mircea Badea de la A1, desi evident el se maimutareste la B1.

Principala ocupatie a lui Radu Banciu este sa-si expuna mimica la televizor, citind ziarele si oferind publicului aflat intamplator pe postul respectiv, in emisiunea de doi bani [ probabil in amintirfea Banului de la Craiova ], ”Lumea lui Banciu” sau cum sa radem cu pacalici fara peruci, ineptii si mimica de cercopitec.

cercopitec = s. m. Maimuță africană de talie mijlocie, cu botul turtit și cu coada lungă (Cercopithecus). – Din fr. cercopithèque.

Coada cercopitecului de la B1 Tv este ascunsa in pantaloni, asta doar pentru ca desi era mai placut sa-l vedem cu spatele, el insita sa stea cu fata la noi! Cel mai bine ne poate spune despre Radu Banciu prezentatorul si jurnalistul Grigore Cartianu, ce l-a caracterizat pe  cercopitec astfel:

E un accident al speciei umane. Se poate spune mai mult despre Radu Banciu? Ma indoiesc!

Radu Banciu

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *